Vatten året runt

Publicerad Tuesday, March 01, 2016 10:45
På sommaren lägger du slangen på marken eller i rör under jorden = sommar vatten. När kylan kommer,  slås termostaten på = vintervatten. Genialiskt enkelt!

Vi bor på det norra halvklotet och är väl medvetna om problemet  med  frusna rör och vattenslangar . Det är därför ett nöje för oss att föreslå en slang som i sin enkelhet löser detta problem.

Polarflex Pirit Pro uppvärmda vattenslangar får vatten rinna även vid extrem kyla.

Vattenslangen är eluppvärmd (220V) med inbyggda värmeledare. Den är producert i PVC-armerad industrikvalitet och har förnicklade 3/4”-kopplingar i var ände.

1” slangar (25,4mm)  och större levereras med Camlock kopplingar . Tryck testats under 10bars tryck och är testade frost  ner  till  -41°.

Polarflex värmematta

Publicerad Tuesday, March 01, 2016 10:45
Halkfria is- och snösmältningsmattor

Våra Polarflex mattor är utvecklade och tillverkade för att ge dig som konsument en förenklad vardag under vinterperioden för din egen säkerhet (halkolyckor) eller som en hjälpande faktor för alla oss, de äldre och funktionshindrade, i både den privata och offentliga sektorn som en is- och snöröjningsprodukt. Polarflex halkfria, is- och snösmältningsmattor är en produkt som smälter snö och is vid kontakt. Mattorna hindrar snö och is som lägger sig på platser som du inte vill. Till skillnad från traditionella metoder kommer du att få nöjet av Polarflex mattor under ett antal år. De är lätta och portabla, hållbara och skyddar ytorna från kemikalier och salter.

Polarflex mattor är lätta att sätta in och ut i början/slutet av säsongen.Våra mattor är ojämförligt billigare att installera än nedgrävda/inbyggda snö- och issmältningssystem. Våra mattor kan levereras med automatisk av och på funktion
via en temperaturstyrd sensor. De kan också kopplas ihop med till exempel ’runt huset-stuga värmesystem’ så du har en snö- och isfri entré när du kommer till din destination.

Med Polarflex mattor har du ett förebyggande kvalitetsprodukt som är  HMS och NEMKO godkänd

Fastighetsägarens ansvar

Publicerad Tuesday, March 01, 2016 10:44
Som fastighetsägare och bostadsrättsförening är NI skyldig att se till att is och snö inte rasar ned från tak.

Det innebär att både bevaka risken för ras och att ta bort den is och snö som kan rasa.

Den fastighetsägare/ bostadsrättsförening som inte sköter detta kan bli ansvarig både straffrättsligt och skadeståndsrättsligt.

Vi kan erbjuda en intelligent, effektiv och energismart värmelösning som gör dig förberedd inför kommande vintrar .

Lösningen finns i värmekabel, kontakta oss så berättar vi mer!

Ny hemsida lanserad

Publicerad Tuesday, March 01, 2016 10:44
Vi presenterar stolt vår nya hemsida. Elvärmeprodukter har fått ett helt nytt utseende på webben. Den nya hemsidan har vi tagit fram i sammarbete med webbyrån 3DG Webbpartner i Umeå som alltid sätter användarvänligheten i fokus. Det ska vara lätt att hitta den information du söker och vi hoppas du kan få så mycket information som du önskar. Annars finns vi som vanligt till hands på telefon och mail.

Elvärmeprodukter

Nålvägen 5
931 57 Skellefteå
 
  Visa på karta

Kontakta oss

Tel  0910 - 70 21 88
Fax 0910 - 71 08 10
E-post  info@evpab.se
Direktkontakt

Elvärmeprodukter
Högsta kreditvärdighet sedan
2013 (©) Bisnode 9/30/2023

Elvärmeprodukter
Trippel-V av Valuation
Företagsvärderingar
9/30/2023|

Dela vår sida


© 2023 Elvärmeprodukter
Information om cookies

Information om GDPR